Benvolgudes famílies, bona tarda a totes.

Primerament em vull presentar, sóc la Raquel Castells nova coordinadora del Temps de Migdia i de gestions econòmiques i d’inscripcions també d’extraescolars i acollides.
El meu número de telèfon continua sent el mateix que el que tenia la Montse 654 339 678 i el meu e-mail rcastells@somvalors.com.

Enguany em podreu avisar per whatsapp si heu de fer servir el servei de menjador esporàdicament, sempre abans de les 9.30h del mateix dia que es queda a dinar. Posant nom i cognoms del nen o nena i el curs.

Com que hem d’evitar al màxim l’entrada a l’escola de molta gent l’atenció a les famílies fixe queda anul.lada, i si hem de trobar-nos per alguna gestió ho farem amb cita prèvia, em podeu trucar o enviar e-mail i quedem.

Enllaç per fer la inscripció:
https://inscripcions.somvalors.com/login/
Si heu de fer algún canvi després de la inscripció, m’ho haureu de notoficar a mi per e-mail.

Sobretot heu de fer la inscripció encara que feu servir acollides o menjadors esporàdicament, perquè tot ha d’anar domiciliat. Els esporàdics es cobraran el mes següent, es passarà el rebut pel banc.

Aquí us adjunto un document amb tota la informació i horaris.

I per acabar us dono la benvinguda al curs per part de l’equip i meva, un curs que comença amb moltes incerteses però amb la motivació i l’alegria de tot l’equip al 200%, per a que sigui un curs segur i tan o més divertit, emocionant i ple d’aprenentatges que d’altres.

Una abraçada.