L’any 2012 l’institut va signar un conveni de col·laboració i cessió d’espais amb la prestigiosa Children International Summer Villages.

Aquesta organització va ser fundada l’any 1950 amb l’objectiu d’educar nens i joves per la pau mitjançant el foment de vincles d’amistat interculturals. En la actualitat, amb unes 70 associacions membres que coordinen vora 200 grups locals, l’ambició inicial segueix intacta. D’entre els valors que transmeten destaquen:

    • Amistat
    • Inclusivitat
    • Entusiasme
    • Compromís
    • Cooperació

CISV oferta fins a set programes diferents, que inclouen campaments d’estiu, intercanvis entre famílies o iniciatives locals. En aquestes activitats, els nens i nenes de tot el món que participen poden gaudir d’una experiència intercultural única, que els proporcioni valuosos lligams d’amistat així com una oportunitat immillorable de creixement personal amb un horitzó global.

Aquells alumnes que desitgen participar en qualsevol dels programes, poden informar-se sobre els requisits al web del CISV. Si ja no tens l’edat per inscriure’t, però mantens la il·lusió per participar, també pots fer-ho com a voluntari o fins i tot escrivint articles per al bloc. Consulteu condicions específiques en els enllaços anteriors.