El passat dijous es va fer la cloenda del programa Observadors del Mar – Plàstic 0, amb una participació de 43 centres educatius i 2.747 alumnes d’Alacant, Barcelona, Badalona, Blanes, Calella, Gavà, Formentera, Mallorca, Pineda i Sant Feliu de Guíxols.

Des del Museu Marítim s’han coordinat 14 centres educatius i 487 alumnes de la ciutat de Barcelona, Esplugues de Llobregat i Gavà. Aquestes xifres consoliden aquest projecte entre la comunitat educativa que hi participa i permet acostar l’alumnat a la recerca científica real que es fa des dels centres de recerca com l’Institut de Ciències del Mar –CSIC i el Centre d’Estudis Avançats de Blanes-CSIC.

Durant l’acte de cloenda que s’ha dut a terme al Museu Marítim, uns 130 nois i noies han conegut els primers resultats preliminars als que ha arribat el científic Luís Francisco Ruiz-Orejón a partir de les dades aportades per l’alumnat.

El nostre centre va mostrar la seva feina a la resta de companys i companyes i van presentat les seves accions de sensibilització entorn de la problemàtica del plàstic.

En aquesta pàgina podeu trobar un vídeo resum del que ha estat el projecte.

Felicitats a tots els participants!