El passat 19 de Juliol, es va celebrar al centre el Open Day del Village de CISV que es va desenvolupar durant el Juliol d’aquest any.

CISV International, és una organització global dedicada a educar i inspirar la pau, mitjançant la creació d’amistat, cooperació i comprensió entre cultures. Fundada el 1950, avui és ja una federació de 70 associacions nacionals, entre elles Espanya amb més de 200 grups locals (anomenats Chapters), entre ells Madrid, Galicia i Barcelona.

CISV es va fundar en la creença que la pau és possible mitjançant la creació d’amistat i comprensió mútua dels nens. Entre els programes que fa CISV el Village és un dels més importants, participen nenes i nens de 11 anys.

El Village és un campament internacional que es realitza a diferents llocs del mon, entre ells aquest any a l’Institut Bosc, on grups (anomenats delegacions) de 12 països diferents, formats per dos nenes, dos nens i un monitor, estan 4 setmanes junts fent activitats, orientades a conèixer la diversitat dels països i de les cultures del mon. Unes 70 persones entre delegacions y staff, han viscut aquest estiu una experiència molt enriquidora a la nostra escola, una experiència que de ben segur no oblidaran mai.

El Open Day, és un dia en que el Village s’obre a les famílies de CISV Barcelona i a les persones interessades en aquesta organització, les delegacions dels diferents països presenten la seva cultura, a la resta de nens i als invitats al campament, i tot acaba en una festa.
A la imatge de capçalera podeu veure la presentació de la delegació de Filipines al Open Day, que varen fer un ball típic molt vistos, i es veu també com nens en vestits típics del seus països, gaudeixen de l’espectacle.

Des de CISV, ens fa molta il·lusió que aquest any van participar al Open Day, algunes famílies de l’escola.